CSN Diensten Gevelonderhoud, voegwerken, dakreiniging en glazenwasserij
CSN Diensten Gevelonderhoud, voegwerken, dakreiniging en glazenwasserij
CSN Diensten Gevelonderhoud, voegwerken, dakreiniging en glazenwasserij
CSN Diensten Gevelonderhoud, voegwerken, dakreiniging en glazenwasserij

Uitblinkers in service én kwaliteit

Waar CSN Diensten ooit bestond uit eigenaar Dennis Rosema, zijn werkbusje en twee vaste klanten, groeide CSN Diensten uit tot een allround reinigingsbedrijf. Al spoedig na de start kwam bedrijfsleider Björn (of zoals wij ‘m noemen, onze eindbaas glas) erbij. Samen bouwden de mannen aan een droom die inmiddels werkelijkheid is geworden. We bouwden onze naam op in Tilburg, maar zijn met ons hoofdkwartier gevestigd in een bedrijfspand in Gilze – Rijen. Vanuit dit pand sturen we onze uitblinkers door heel het land om uw klus te klaren.

We zijn een allround reinigingsbedrijf omdat we ons op meerdere vakgebieden hebben gespecialiseerd. Dat roepen we allemaal natuurlijk, maar we leggen u graag uit hoe dat er bij ons uitziet. Voor iedere specialisatie (denk aan gevelreiniging, voegwerken, dakreiniging en glazenwasserij) hebben wij een team in huis. Dit team is volledig gefocust op uw project en de specialisatie die daarbij hoort. Op die manier zijn we allround én specialistisch.

Dat is ook de reden waarom CSN Diensten binnen veertien jaar tijd uitgroeide tot de huidige organisatie. We hebben altijd ruimte voor het bedienen van nieuwe klanten. Komen we handjes tekort? Dan zorgen wij ervoor dat we uitbreiden, zodat uw klus gerealiseerd wordt. Tijd heb je niet, tijd maak je. Die filosofie is onderdeel van onze servicegerichte aanpak.

Binnen CSN Diensten staat de verbinding van mens tot mens centraal. We besteden veel tijd aan praten mét elkaar, in plaats van over elkaar. Hier worden beslissingen in samenspraak genomen, zodat iedereen zich blijft ontwikkelen en met plezier naar het werk gaat. De rode draad van openheid en werkplezier staat centraal binnen onze bedrijfscultuur. Die positieve sfeer onderling, staat weer centraal tijdens ons contact met de klant. Daarom zijn wij uitblinkers in service én kwaliteit.

Onze kwaliteiten:

Wij bieden een luisterend oor

Wij denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen

Wij laten onze ervaring spreken door te doen

Wij koppelen het juiste team van specialisten aan uw klus

Wij dragen verantwoordelijkheid over het werk dat we leveren

Wij hebben oog voor het milieu en daarmee oog voor de toekomst

Wij volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en implementeren deze

Ontmoet onze uitblinkers

Wie zijn dan die sterspelers van het team van CSN Diensten? Ontmoet onze uitblinkers één voor één.

Dennis Rosema – De ultieme opperbaas

Dennis leerde het vak als glazenwasser van zijn vader. Toen Dennis voor zichzelf begon had hij een werkbusje en twee klanten. Al snel breidde zijn onemanshow uit naar een team, omdat Dennis de hoeveelheid werk niet meer alleen kon uitvoeren. Dennis is een ondernemer in hart en nieren, met oog voor de mensen om hem heen. Hij vindt het belangrijk dat iedereen zich op zijn plek voelt zodat collega’s met plezier naar hun werk gaan. Want dat plezier is onmisbaar voor een servicegerichte aanpak richting de klant. Tijdens de dagelijkse bezigheden is Dennis vooral bezig met de ontwikkeling van CSN Diensten als bedrijf en organisatie.

Johan Bogers – De verkoopman

Om te groeien als organisatie en bedrijf is het belangrijk dat we nieuwe projecten oppakken. Gelukkig hebben we Johan in huis – om dat proces van nieuwe projecten en klanten te faciliteren. Johan zien we als de verkoopman en hij zorgt ervoor dat CSN Diensten de horizon verbreedt! Hij is dol op alle werkzaamheden die bij zijn functie horen, maar vooral het klantcontract springt er voor Johan bovenuit. “Ik ga met een voldaan gevoel naar huis als we onze naam weer aan nieuwe projecten mogen verbinden!”

Sabrina Bouman – De verbindende manager

Zodra onze teamleden op kantoor komen of het kantoor verlaten, is een gedag tegen Sabrina een onmisbare gewoonte. Sabrina is de verbindende factor binnen het team en zorgt dat alle communicatie richting elkaar én de klant vlekkeloos verloopt. Ze is de manager van het bedrijfsbureau en ondersteunt daarmee Dennis, de rest van de collega’s en de klant optimaal. Wanneer u een telefoontje pleegt naar CSN Diensten, is Sabrina de eerste contactpersoon die u treft. Die rol is haar op het lijf geschreven, want ze verbindt mensen graag om een gezamenlijk doel te bereiken. Het mooiste aan haar werk vindt Sabrina de ruimte voor verbetering en vernieuwing. “Iedereen wordt op de juiste plek gezet. Zo blijven we continu in ontwikkeling.”

René Wiedijk – De regelman

René is een van onze bedrijfsleiders. Dat betekent dat hij het team van eindbazen van onze diverse specialisaties aanstuurt. Dat doet hij met toewijding en enthousiasme. Als we René vragen waarom hij zo graag bij CSN Diensten werkt, noemt hij de vrijheid. “We hebben veel vrijheid tijdens onze dagelijkse werkzaamheden. Er hangt een goede sfeer onderling. Een sfeer van vertrouwen en gezelligheid, waardoor we allemaal gedreven zijn om er met elkaar een succes van te maken.”

Demis Rosema – Eindbaas gevels

Waar Demis een goed gevoel van krijgt, is een tevreden klant bedienen. “Mijn dag is compleet als ik heerlijk heb kunnen stralen en hakken!” CSN Diensten presenteert volgens Demis het complete plaatje van hoe een goedlopend bedrijf moet zijn. De leuke collega’s, de kwaliteit van hun werk en de gedreven, positieve sfeer onderling. Dat is de kern van CSN Diensten. “We zijn de beste van ons vakgebied. Dat komen we graag bewijzen.” Demis is een van onze eindbazen op het gebied van gevelreiniging. Wanneer u met ons werkt voor het reinigen van gevels, is de kans groot dat Demis dit project leidt!

Bjorn Meyers – Eindbaas Glas

Toen Dennis voor zichzelf begon, was Bjorn vastberaden: “Ik wil met jou samenwerken.” Dennis wist direct wat hem te doen stond en zo werd Bjorn de eerste uitbreiding van het team. Bjorn is dus sinds de start van CSN Diensten betrokken geweest bij het bedrijf. De mannen geloofden in een droom. Inmiddels is die droom een absolute realiteit geworden. Bjorn is de rots in de branding van ons team. Inmiddels is Bjorn ook verantwoordelijk voor onze glasafdeling. Dat betekent concreet dat hij onze projecten met betrekking tot glazenwasserij in goede banen leidt.

Jeffrey Kreeft – Gevel – Glasreiniger

Niet lullen, maar poetsen. Dat is de mentaliteit waar gevelreiniger Jeffrey zijn werk mee uitvoert. “Er hangt hier een broederlijke sfeer. We helpen elkaar. De onderlinge verhoudingen zijn echt fijn.” Die fijne, broederlijke sfeer is de basis van een team dat fantastisch functioneert. “Tegelijkertijd pakken we de klus aan zoals het moet. Niet lullen, maar poetsen dus. We zijn niet vies van hard werken en gaan door totdat de klant volledig tevreden is.” De vrijheid en rust die Jeffrey ervaart vanuit CSN Diensten, zorgen ervoor dat hij elke dag met plezier naar zijn werk gaat. Het geeft een stabiele basis om het werk goed uit te voeren. “Collega’s zouden mij wel als een druk persoon omschrijven. Die energie zet ik graag in om een klus te klaren!”

Mikey Wiedijk – De cijferkoning

Een bedrijf is geen bedrijf zonder een goed georganiseerde bedrijfsadministratie. Kennis van cijfers zijn onmisbaar voor keuzes over de bedrijfsvoering, inzicht in hoe het gaat en… voor de Belastingdienst natuurlijk! Gelukkig werken we met Mikey, de cijferkoning van ons team. Mikey zorgt ervoor dat de cijfertjes op groen staan en er overzicht is in waar we staan als organisatie. Met zijn eigen bureau tegenover Sabrina, is het kantoor van deze twee een veelgemaakte stop voor een praatje en de alledaagse gezelligheid. “Ik zie mezelf hier nog lang werken. Dennis is een inspirerende leider en leidt het bedrijf met een visie. Het is onderling erg gezellig, maar we zijn serieus wanneer dit nodig is. We gaan er echt voor met z’n allen.”

Albert Boeren – Glazenwasser

Op Albert kunnen we altijd rekenen. Hij is graag bezig met zijn werk. Bij Albert kun je ervan op aan dat de glazen die hij wast weer blinkend schoon worden. Hij doet wat hij zegt, werkt netjes en zet graag dat stapje extra voor klanttevredenheid. “De werksfeer bij CSN Diensten is erg goed. Het bedrijf is communicatief zeer vaardig en gaat altijd voor de hoogste kwaliteit.” Die belofte doen onze uitblinkers niet alleen over de werksfeer onderling, maar ook over de belofte richting u als klant over het gewenste resultaat.

John Lavrijssen – Gevelreiniger

Opnieuw een John binnen ons team waar we niet zonder kunnen. John is gevelreiniger van beroep en heeft ook de leiding over ons project Fauna Protect. De beste eigenschappen die hij meeneemt naar de werkvloer en naar u als klant? Zijn structuur, zelfstandigheid en manier van aanpakken. “Ik vind mijn werk erg leuk en het is bij ons altijd gezellig.” Waarom John vindt dat u als klant met CSN Diensten in zee moeten gaan? “Waarom niet? We zijn gewoon de beste. Neem contact met ons op en dan ontdek u het vanzelf!”

Nicky de Kok – Glazenwasser

Ook Nicky zorgt ervoor dat de glazen van onze opdrachtgevers weer blinkend schoon worden. Hij gaat graag om met de mensen waarvoor hij werkt en met zijn collega’s. “Ik vind de omgang met mensen erg leuk. Daarnaast heb ik veel werkervaring binnen het vakgebied. Bij CSN Diensten, in mijn huidige functie, kan ik die twee kwaliteiten perfect combineren.” Nicky werkt graag voor CSN Diensten, omdat het volgens hem een gemotiveerde club is. “Dennis inspireert met zijn manier van denken. Daar motiveert hij mij enorm mee. Het is behulpzaam om zo’n ondernemer aan het hoofd van de organisatie te hebben.”

CSN Diensten Gevelonderhoud, voegwerken, dakreiniging en glazenwasserij
Logo Fauna Protect